Bereik Meer Klanten Met Uw Kinderopvang

Uw Kinderopvang Online

Dagelijks zoeken veel mensen van op hun computer of gsm naar een kinderopvang in hun buurt. Als kinderopvang moet u uw zaak daarom duidelijk op het Internet kenbaar en zichtbaar maken.

Lage, Beheersbare Prijs

Een website laten maken kost al snel 3 tot 5 duizend euro of meer. Onze aanpak is anders: u betaalt niet vooraf grote bedragen voor de website voor uw zaak. U betaalt enkel een klein maandelijks bedrag.

Lokaal Sterke Website

Wij bouwen de website samen met u. Vooraleer we de website maken, zullen we eerst een ontmoeting in persoon plannen om alles in detail te bespreken (structuur, inhoud, enzovoort).

Meer Klanten Uit Uw Regio

De website zal zich richten op potentiële klanten uit uw regio en hen aanspreken en aanzetten om u te contacteren in persoon, per email of per telefoon.

Snel Ladende Webpagina’s

De website zal worden gehost op snelle servers in België en niet op servers in het buitenland (zoals de VS of Engeland). Een snelle website is uiterst gebruiksvriendelijk en perfect voor Google.

Verzorgde Structuur

Wij richten ons op wat belangrijk is: u en uw vakmanschap. Dit alles zal tot uiting komen in een verzorgd en duidelijk design.

Foto & Video Productie

Wanneer we bij u langs komen houden we een foto-& videosessie (indien u dat wenst). Op die manier kunnen we alles perfect online in beeld brengen.

Aanpassingen Snel Via Email

U emailt ons gewoon de inhoud (tekst, foto’s) die u toegevoegd, aangepast of verwijderd wil zien en wij doen het voor u. Zie ons als uw eigen, online marketing afdeling. Uw website is steeds up to date.

Domeinnaam

De website zal gekoppeld worden aan een domeinnaam (URL) die bij u past. Het gebruik van de domeinnaam is inbegrepen.

Rapport Met Cijfers

Wij zullen geregeld een rapport sturen om aan te tonen hoe het verkeer op de website evolueert (zoals aantal bezoekers, regio, aantal pagina’s bezocht, …).

Google Vriendelijk

De website wordt ontworpen en onderhouden zodat het hoog kan blijven scoren in zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing/MSN.

Goed Leesbaar Op GSM’s

De meeste van de door ons gebouwde websites zijn toegankelijk op smartphones en goed leesbaar.

Social Media Integratie

De website zal ontworpen worden met social in het hart (indien gewenst). De pagina’s zullen bezoekers en klanten aanmoedigen om over u te praten.

Uw Facebook Pagina

We maken graag uw business pagina gratis aan op Facebook (indien gewenst) en koppelen die aan de website. Op die manier kan u een dialoog houden met klanten.

.

Plaats een reactie