BANNER MARKETING

Krachtig Visueel Adverteren Op Het Internet

[sws_4_columns title=”” rightmargin=””][/sws_4_columns]

[sws_4_columns_3fourths title=””]

Beeldadvertenties of banners

Heeft u ooit overwogen om banner marketing of beeldadvertenties op het Internet te plaatsen voor uw onderneming? Nog niet? U moet het eens proberen! Het kan nu ook voor kleine budgetten.

[/sws_4_columns_3fourths]

[sws_divider_line]

1. Web banners

Web banners hebben meestal hetzelfde doel en werken op dezelfde manier als traditionele beeldreclame, met name: visuele promotie maken van een product of dienst. Maar online banners verschillen van traditionele advertenties in magazines en kranten in dat de resultaten in real-time gevolgd kunnen worden en veel gerichter en specifieker kunnen zijn.

Dankzij banner reclame kan uw onderneming aanwezig zijn op de websites waar uw klanten zich nu al bevinden, bijvoorbeeld op niche blogs, online kranten, social media platforms, enzovoort. Het stelt u in staat om uw merk online te positioneren ​​als een gevestigde en moderne onderneming.

Banner marketing is dan ook uiterst geschikt om naamsbekendheid op te bouwen rond uw onderneming en werkt uitstekend in combinatie met zoekmachine adverteren op Google.

[sws_divider_line]

2. Remarketing met banners

Banner reclame is ook de perfecte manier om eerdere bezoekers van uw website opnieuw te bereiken op andere sites. Hoe vraagt u? Wel, wanneer een gebruiker uw site heeft bezocht, maar niet heeft gebeld of contact met u heeft opgenomen, of niets heeft besteld, kunnen we deze persoon opnieuw bereiken dankzij het plaatsen van advertenties van uw onderneming op websites die deze gebruiker naderhand bezoekt. Dit concept heet ‘remarketing’. Het is zeer efficiënt en kan geweldige ROI opleveren voor uw marketing budget.

[sws_divider_line]

3. Hoe we kunnen helpen

We kunnen een set van advertenties of banners bouwen die perfect passen bij uw website en het unieke product of de dienst die u visueel in de kijker wil zetten. We kunnen deze advertenties verspreiden over de sites die typisch passen bij uw klantenbestand, allemaal in lijn met uw marketing budget.

We kunnen deze advertenties ook richten op een specifieke geografische locatie, zoals uw stad of regio (we kunnen bijvoorbeeld alle gebruikers bereiken die online zijn binnen de 50 kilometer van uw zaak). Een heel doeltreffende manier van adverteren voor restaurants, winkels en andere streekgebonden of lokale ondernemingen.

[sws_divider_line]

4. Contacteers ons

Leer meer over Banner Marketing voor uw zaak.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

[sws_divider_line]